Mycket boendekvalitet för pengarna

I ett hem ska det vara lätt att umgås. Här bor du spatiöst, med öppna planlösningar i lägenhetens hjärta. Entré, kök, matplats och vardagsrum smälter ihop till ett stort, socialt rum där alla är tillsammans, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. När man vill vara för sig själv är det bara att gå in till sitt sovrum.

Men Trädgårdsstaden bjuder även på umgängesvänliga platser utomhus. Lägenheterna på bottenplan har härliga uteplatser mot innergården. Etagelägenheterna en trappa upp har stora, soliga terasser. Där kan du sitta för dig själv och känna lugnet medan fåglarna sjunger. Eller bjuda dina vänner på brakmiddag.

En känsla av idylliskt lantliv, bara ett fåtal minuter från Trelleborgs stadskärna.

Framtidens boende – med anor från 1800-talet

Trädgårdsstaden är byggd enligt den gamla brittiska idén om Garden Cities of Tomorrow – framtidens trädgårdsstäder. Tanken uppkom på 1800-talet, då man ville erbjuda Londons invånare ett boende med hög livskvalitet i denna miljonstad. En idé som står sig än idag! Alla som har besökt Hampstead i London, Gamla Enskede i Stockholm eller Södra Promenaden i Norrköping vet hur trivsam en trädgårdsstad kan vara. Och nu kan du uppleva samma sak i Trelleborg!

Hitta hit

Anmäl ditt intresse

Slutsålt.